Mijlocasul Unirii Urziceni, Bogdan Mara, regreta ca echipa sa a primit gol in prelungirile partidei cu Steaua, din etapa a a 17-a, si a pierdut astfel primul loc in clasament, dar spera ca in retur ialomitenii sa aiba rezultate si mai bune ca pana acum, transmite corespondentul NewsIn.
"Era frumos daca eram campioni de toamna, sper ca in retur sa ne descurcam mai bine. Asta a fost, am luat acel gol cu Steaua in ultimul minut si am pierdut locul 1. E totusi o performanta pentru noi aceasta clasare. E important ca lumea a inceput sa ne cunoasca si sa ne fie apreciata munca", a spus Mara, la Brasov, unde participa la a 4-a editiei a "Turneului Vedetelor" la futsal.

Aflata la a treia participare in Liga I, Unirea Urziceni a incheiat turul acestei editii de campionat pe locul 2, cu 34 de puncte acumulate, cu unul mai putin decat liderul Dinamo. In ultima etapa, cu Steaua, scor 0-1, ialomitenii au primit gol in prelungirile partidei, iar in cazul unui rezultat de egalitate ar fi incheiat turul pe prima pozitie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.