Fundasul Serge Akakpo si mijlocasul Nemanja Milisavijevic au semnat pe trei ani si jumatate cu FC Vaslui, ei venind din postura de jucatori liberi de contract la formatia pregatita de Viorel Moldovan.

"Am achizitionat doi jucatori de mare valoare, sunt peste ce am eu la Vaslui in acest moment. Akakpo este fundas dreapta, poate sa joace si central, l-am urmarit de pe vremea cand eram la Rapid si am vrut sa il aduc acolo. Eu l-am luat pentru postul de fundas dreapta.

Este de nationalitate togolez, are 21 de ani si este campion european. Celalalt, Milisavijevic, are 23 de ani, este extrema stanga si a fost desemnat sezonul trecut cel mai bun jucator din Macedonia", a declarat duminica, agentiei NewsIn, Viorel Moldovan, care a adaugat ca cei doi jucatori au fost adusi fara niciun ban: "Am facut o afacere foarte buna, i-am adus pe cei doi liberi de contract. I-am observat in foarte multe meciuri pana ne-am decis sa-i achizitionam".

"Am facut aceste doua achizitii nu pentru ca as fi nemultumit de Buhus sau de mijlocasii stanga pe care ii am, dar vreau sa dublam toate posturile. Vreau sa fac performanta la Vaslui, si pentru asta trebuie sa aducem jucatori tineri, foarte valorosi, care sa se impuna repede in echipa. Eu am un lot bun acum, dar numeric nu este ceea ce imi doresc", a afirmat Moldovan, care a completat ca sunt sanse infime ca fundasul Stelei, Ionut Rada, sa mai ajunga la formatia pe care o pregateste.

Antrenorul moldovenilor a incheiat spunand ca se va orienta in continuare spre jucatorii straini, deoarece cei autohtoni sunt foarte scumpi: "Trebuie sa aduc straini, pentru ca pe ai nostri se cer sume astronomice".
In varsta de 21 de ani, Serge Akakpo (1,78 m) s-a format la Centrul de copii si juniori al lui Auxerre, insa in toata aceasta perioada a evoluat in foarte putine jocuri.

Cu selectii in nationalele U17 si U19 ale Frantei, Akakpo a fost dorit in urma cu un an si de Rapid, insa transferul a cazut in ultimul moment.

Mijlocasul sarb Nemanja Milisavijevic (24 de ani) a mai evoluat in afara de FK Vardar si la FK Radnicki, OFK Belgrad si Rabotnicki.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.