Mircea Sandu a propus in timpul sedintei Comitetului Executiv al FRF initierea unei piete a transferurilor.

“In 2009, speram sa realizam o piata de transferuri unde toate cluburile care au jucatori de transferat sa-i arate pe o lista, alaturi de sumele de vanzare. Este foarte importanta realizarea acestei piete pentru transparenta, astfel ca transferurile sa nu se mai faca prin presa, ci la vedere“, a declarat presedintele Federatiei Romane de Fotbal, care a conchis:

“Daca impresarii nu imbratiseaza acest sistem, atunci se vor trezi cu fotbalisti someri. Ca si asa nu avem jucatori prea mari”. Seful forului de la Casa Fotbalului a prevazut, astfel, principalul obstacol in calea realizarii planului sau. Piedica este reprezentata de agentii de jucatori, al caror rol in efectuarea transferurilor va scadea semnificativ.

Daca toti jucatorii transferabili din Liga I se vor afla pe o lista oficiala, transmisa Ligii Profesioniste de Fotbal, atunci cluburile vor discuta direct intre ele.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.