Presedintele LPF, Dumitru Dragomir spune ca finantatorul Stelei este singurul vinovat pentru tot scandalul "Valiza”. Ca DNA se razbuna acum pe Gigi Becali dupa tot circul creat de latifundiar nu-l mira pe Dragomir. Bossul de la Liga se teme insa de repercusiuni externe.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, spune ca Gigi Becali a fost atras intr-o cursa, dar ca e vinovat pentru tot ce a facut. "Corleone“ insista si pe ideea ca finantatorul Stelei va suferi mult in viitorul apropiat.

"Sunt prea multe coincidente legate de Cluj. Din cauza lui Gigi Becali, fotbalul romanesc a ajuns asa. Gigi a gresit mult si toata treaba asta nu reprezinta decat razbunarea DNA, ca urmare a injuriilor si atacurilor repetate ale lui Becali la adresa procurorilor.

El stia ca este inregistrat, dar a continuat sa-i injure crezand ca astfel va fi lasat in pace“, a spus Dragomir la sport.ro.

Discutii pe marginea retrogradarii stelei

"Corleone“ nu-l vede bine pe Becali in viitorul apropiat: "Gigi nu mai are nicio putere acum. Fotbalul romanesc sufera acum si din cauza lui. Si criza asta financiara l-a atacat dur. Bine, nu numai pe el. O criza de acest gen te lasa fara nimic. Banca iti ia tot!”.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.