Internationalul spaniol Jose Antonio Reyes, care in vara a fost imprumutat pentru un sezon de Atletico Madrid la Benfica Lisabona, a fost cumparat definitiv de gruparea portugheza pentru suma de 8 milioane de euro, informeaza editia de marti a cotidinaului Marca.

Cele doua cluburi au ajuns la un acord in cursul zilei de luni, iar atacantul in varsta de 25 de ani a semnat cu formatia lusitana un contract valabil pe patru ani. "In Lisabona ma simt ca acasa si imi doresc ca continui aici. Am fost tratat foarte bine inca din prima zi in care am ajuns la echipa", a declarat fostul jucator al lui Arsenal si Real Madrid.

Reyes (21 de selectii si 4 goluri la nationala) s-a format ca fotbalist la FC Sevilla, pentru care a evoluat timp de cinci sezoane, intre 1999 si 2004, an in care a fost transferat, pentru aproximativ 17 milioane de lire sterline, de Arsenal, formatie cu care a castigat titlul in Premier League. In stagiunea 2006/2007, mijlocasul iberic a fost imprumutat de londonezi la Real Madrid, echipa cu care de asemenea a cucerit campionatul in Primera, iar un an mai tarziu a fost cedat definitiv la Atletico Madrid.

Benfica a remizat, luni seara, pe teren propriu, in epilogul etapei a 12-a din campionatul Portugliei, cu Nacional, scor 0-0, si ocupa prima pozitie in clasament, la doua puncte distanta de rivala FC Porto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.