In urma cu trei saptamani, 'Gardianul' a prezentat planul de criza al lui George Copos, in cazul in care nu reuseste sa ajunga la o intelegere cu Fathi Taher.
Solutia este urmatoarea: toti jucatorii cu salarii mari vor fi vanduti, urmand ca in locul lor sa fie aduse varfurile din lotul echipei satelit, care activeaza in liga a III-a.

Surprinzator, marea majoritate a suporterilor giulesteni sunt de acord cu aceasta varianta, considerand ca Rapidul s-a bazat mai mereu pe jucatori autohtoni, marea majoritate a stranierilor care au poposit in Giulesti dezamagind.

Fanii de langa Podul Grant sunt convinsi ca, odata cu reducerea cheltuielilor si acoperirea datoriilor, Rapidul va deveni un “produs” mult mai atragator pentru posibili investitori. Pardo, Vella, Djalovici, Julio Cesar, Spadacio, Bozovic si Boya sunt foarte aproape
sa-si incheie aventura in Romania.

In schimbul lor, Copos spera sa obtina banii necesari pentru a plati toate datoriile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.