Presedintele onorific al formatiei Hellas Verona, Peter Arvedi, se afla internat la sectia de terapie a spitalului Carlo Poma, din Mantova, fiind in coma dupa accidentul rutier in care a fost implicat duminica
Arvedi (79 de ani) se afla in automobilul propriu, care era parcat la marginea autostrazii in momentul in care o alta masina a izbit vehiculul presedintelui formatiei la care a evoluat si internationalul roman Adrian Mutu.
In urma accidentului, oficialul Veronei a fost transportat de urgenta la clinica Carlo Poma din Mantova, unde a fost internat la sectia de terapie intensiva in stare de inconstienta, informeaza NewsIn.

Hellas Verona a pierdut duminica in deplasare cu Cesena, scor 1-2, intr-o partida contand pentru etapa a 17-a din Serie C1, al treilea esalon fotbalistic din Italia, si ocupa locul 7 in clasament, la 10 puncte in spatele liderului Pro Patria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.