AC Milan a trecut, duminica seara, pe teren propriu de Udinese, scor 5-1, si a urcat pe locul trei in clasamentul din Serie A, la noua puncte in spatele liderului Inter, informeaza

Golurile echipei antrenate de Carlo Ancelotti au fost marcate de internationalii brazilieni Pato (4, 18) si Kaka (13, 52) si de mijlocasul olandez Clarence Seedorf (43), in timp ce pentru oaspeti a punctat atacantul italian Antonio Di Natale (17).

In urma acestui rezultat, AC Milan a acumulat 33 de puncte si se claseaza pe locul 3 in Serie A, iar invinsa sa, Udinese, ocupa pozitia a 12-a, cu 22 de puncte. Liderul clasamentului campionatului italian este formatia la care evolueaza si capitanul Romaniei, Cristian Chivu, Inter, care dupa primele 17 etape a adunat 42 de puncte.

Altfel, la partida de duminica cu AC Milan, pe tricourile lui Udinese s-a putut citi pentru prima data in aceasta stagiune numele noului sponsor principal, Dacia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.