Fotbalistul formatiei Terek Groznii, Daniel Pancu, a fost surprins duminica noapte in jurul orei 2:00 de o patrula a Politiei Rutiere din Iasi conducand sub influenta alcoolului, si pe langa suspendarea permisului risca si intocmirea unui dosar penal

Medicul Dana Petrea, purtatorul de cuvant al Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului de Urgente "Sf. Ioan" din Iasi, a declarat, luni, ca fotbalistul Daniel Pancu se afla aproape in coma alcoolica atunci cand a fost oprit de Brigada Politiei Rutiere, transmite corespondentul NewsIn.

"O concentratie de peste 1,00 la mie alcool in aer expirat poate duce la pierderea echilibrului, iar cand vorbim despre un sofer, acesta poate fi considerat un pericol public. La o asemenea concentratie alcoolica, reflexele scad sub jumatate, iar la peste 1,5 la mie se intra deja in coma alcoolica", a declarat Dana Petrea.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, Virginia Pralea, sustine ca pentru fapta comisa, atacantul lui Terek Groznii risca inchisoarea: "Pancu Daniel a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. Dupa ce vom avea rezultatul acestora, vom aplica masurile legale care se impun. Daca se va dovedi ca a condus in stare de ebrietate, Pancu risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani".

Fotbalistul formatiei Terek Groznii, Daniel Pancu, a fost surprins duminica noapte in jurul orei 2:00 de o patrula a Politiei Rutiere din Iasi conducand sub influenta alcoolului. Verificat cu aparatul alcooltest, Daniel Pancu avea o alcoolemie de 1,36 miligrame de alcool in aerul respirat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.