Cei care se gandesc la faptul ca Gigi Becali, Adrian "Stelistul" Mititelu, Steaua, Victor Piturca s.a.m.d. vor da socoteala in fata justitiei fotbalului, vorbind deja despre retrogradare, amenzi uriase, suspendari sau depunctari, isi fac iluzii desarte.

"Justitia" fotbalului nu are de gand sa functioneze, iar toti cei implicati au anuntat faptul ca abia dupa ce justitia se va pronunta in acest caz de coruptie el va ajunge pe masa Federatiei sau a Ligii. Iar cum un proces de o asemenea amploare poate dura si ani, e de la sine inteles de ce stau oamenii linistiti...

L-au luat pe "nu" in brate

Astazi este programata ultima sedinta din 2008 a Comitetului Executiv al FRF, iar pe ordinea de zi nu se afla nici un cuvant despre acest caz. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, spune ca se poate ajunge la consecinte grave in plan fotbalistic pentru clubul Steaua doar daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va da un verdict definitiv si irevocabil in cazul "Valiza".

Dragomir spune insa ca va analiza cazul doar dupa ce se va pronunta justitia.

"Numai un nebun ar putea sa propuna redeschidrea cazului inainte de o decizie judecatoreasca definitiva", e convins "Corleone", sustinut si de un alt membru al conducerii fotbalului romanesc, Patritiu Abrudan:

"In sedinta comitetului din vara am decis ca acest dosar va putea fi redeschis doar cand va exista o decizie definitiva si irevocabila in justitie".

"Se mai poate intampla ceva doar dupa hotararea instantelor", e de parere un alt membru al Comitetului Executiv, Constantin Anghelache.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.