Boxerul roman Ion Ionut, cunoscut cu numele de ring Jo Jo Dan, a cucerit titlul WBC Intercontinental la categoria super-usoara, dupa ce l-a invins vineri seara, prin KO, pe pugilistul mexican Miguel Casillas, in gala "Invincibilii 3", desfasurata la Ploiesti.

Jo Jo Dan a reusit sa isi adjudece titlul WBC Intercontinental dupa ce l-a facut KO in runda a 11-a pe adversarul sau. Pugilistul roman a avut meciul la discretie, iar in repriza a 7-a si-a trimis pentru prima data adversarul la podea, relateaza NewsIn.

Jo Jo Dan (26 de ani) este nascut in Giurgiu si are rezidenta in Montreal. Are garda inversa, este antrenat de Pierre Bouchard si intra in ring pe acordurile melodiei "Frate pentru frate", interpretata de formatia Codul Penal. Cea mai importanta victorie a romanului este cea obtinuta in luna aprilie, la Bucuresti, acolo unde l-a invins pe Raul Balbi prin KO, in repriza a treia, si si-a pastrat centura NABF. Jo Jo Dan are acum in palmares 23 de victorii la profesionisti si nicio infrangere.

Intr-un al meci disputat in cadrul galei de la Ploiesti, la categoria super-pana, boxerul Viorel Simion l-a invins pe ungurul Zolt Nagy si si-a pastrat astfel titlul mediteranean WBS.

In gala de la Ploiesti a mai boxat Bogdan Dinu, categoria grea, care l-a invins prin KO pe James Oscar Pratt Jr (SUA). La aceeasi categorie, Lucian Bot l-a facut KO pe ungurul Viktor Szalai.

Un alt roman, Sorin Tanasie, categoria pana, s-a impus in fata spaniolului Juan Garcia Martin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.