"Se putea si mai bine in 2008, dar tinand cont ca am reusit a treia calificare in Liga Campionilor, se poate spune ca am avut un an reusit. Imi doresc titlul mai mult ca orice. Sper sa reusim sa recuperam cat mai repede punctele fata de Dinamo.

E favorita la castigarea campionatului, avand in vedere cele 6 puncte avans, dar sper sa remontam si sa terminam pe primul loc. Am jucat bine si in aceasta toamna, dar nu am avut rezultate", a declarat Sorin Ghionea, care a adaugat ca in cazul unei oferte de transfer, va analiza bine inainte sa paraseasca gruparea din Ghencea.

Referitor la schimbul de antrenori din Ghencea, Lacatus in locul lui Munteanu, Ghionea a afirmat: "Tehnicienii care nu au rezultate trebuie sa plece. Atat Lacatus, cat si Dorinel Munteanu au plecat din cauza asta. Asta e viata antrenorilor, iar decizia de schimbare a lui Dorinel a apartinut conducerii". Fotbalistul a adaugat ca jucatorii au simtit "un sentiment de tristete", atunci cand a plecat Dorinel Munteanu, pentru ca asa se intampla cand trebuie sa plece "un om alaturi de care ai lucrat, fie ca e vorba de un antrenor sau de un masor".

Jucatorul Stelei a comentat si situatia patronului Gigi Becali, care a fost trimis in judecata in Cazul Valiza, precizand ca echipa nu ar trebui sa aiba de suferit pentru ca "a jucat intotdeauna doar pe teren". "Nu cred ca se va intampla ceva cu eventuale retrogradari sau suspendari si nici nu cred ca vom fi priviti altfel de acum incolo din cauza a ceea ce se intampla", a mai spus Ghionea.

Sorin Ghionea a fost prezent la o actiune initiata de clubul Steaua, intitulata "Pomul de Craciun", unde mai multi copii, suporteri stelisti, au participat la concursuri, piese de teatru sau la momente de iluzionism.