Antrenorul echipei Internazionale Milano, Jose Mourinho, a declarat ca atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic este un jucator mai bun decat Cristiano Ronaldo, chiar daca cel din urma a castigat Balonul de Aur in acest an, informeaza, duminica, AFP.

"Cand ma gandesc la ceea ce trebuie sa faca un jucator pe teren, ma gandesc la Kaka, Ibrahimovic sau Messi, cel din urma fiind un fenomen, care va castiga Balonul de Aur, doi sau trei ani de aici inainte. Cristiano Ronaldo este un jucator bun, dar nu este cel mai bun.

A meritat Balonul de Aur pentru ca Manchester United a castigat Liga Campionilor si titlul in Premier League, iar el a jucat un rol important. Dar pentru mine, cel mai bun e Zlatan, pentru ca este indragostit de fotbal si pune mult suflet in ce face", a spus Jose Mourinho.

Internazionale Milano, care in acest moment este liderul campionatului italian, va juca impotriva lui Manchester United, in optimile de finala ale Ligii Campionilor, meciuri ce vor avea loc in primavara anului viitor.

Zlatan Ibrahimovic este titular la formatia italiana la care evolueaza si Cristian Chivu, avand la activ 11 goluri in cele 24 de meciuri disputate in acest sezon in toate competitiile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.