Gigi Becali sfideaza procurorii cu noi promisiuni de mita si cere FRF sa judece Steaua dupa noul regulament, desi acesta prevede retrogradarea echipei implicate in cazuri de coruptie.

Gigi Becali a iesit din nou in spatiul public, promitand valize mai mari si mai pline, in contradictie cu avalansa de imprumuturi la care s-a angajat din cauza penuriei de lichiditati.

Finantatorul Stelei a confirmat veridicitatea stenogramelor din rechizitoriul 'Valiza' cu noi promisiuni ilegale de premiere. 'Cand vad atatea minciuni si incompetenta, uit ca m-am retras din viata publica.

Luati discutia pe care a avut-o Mititelu inainte, cand ii cerea Clujului sa ceara scuze, ca daca nu, baga echipa a doua.

Eu asta-i ceream, sa se tina de promisiune: sa bage echipa a doua, pentru ca CFR nu a cerut scuze pentru ce a facut in ‘77.

Cand incepe returul, o sa dau doua milioane echipei care bate pe Dinamo. O spun public, ca sa nu mai apara stenograme. Nu ma intereseaza toate minciunile“, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

In ciuda probatoriului DNA, Gigi Becali crede ca Steaua nu poate pati nimic grav in urma scandalului 'Valiza'. Seful Stelei se bazeaza pe noul regulament al FRF, desi acesta prevede inclusiv retrogradarea echipei implicate in astfel de cazuri.

'Acum trebuie sa se rejudece cazul 'Valiza'.

Pentru mine este avantajos, pentru ca s-a schimbat un articol de regulament. Steaua trebuie judecata dupa noul regulament.

Ce poate iesi decat maximum o premiere, care nu poate duce decat la niste pedepse si o amenda in plus. Steaua nu poate fi depunctata dupa noul regulament, nici retrogradata. Poate sa spuna instanta si procurorii ce vor. E clar ca premierea nu este coruptie.'


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.