Antrenorul Dorinel Munteanu, care si-a reziliat vineri contractul cu Steaua, a declarat ca nu va mai accepta niciodata vreo oferta de la echipa din Ghencea.

"Am venit cu inima deschisa la Steaua, nu mi-am dorit acest lucru, insa am fost placut surprins de acel telefon primit. Niciodata nu voi mai accepta insa vreo oferta de la Steaua. Stiu ca toata lumea a considerat venirea mea in Ghencea o afacere, dar eu am venit cu inima deschisa aici", a declarat Dorinel Munteanu, vineri, la Telesport, potrivit NewsIn.

Tehnicianul a dezmintit faptul ca Becali i-ar fi cerut sa renunte la preparatorul fizic al echipei din cauza faptului ca "e musulman si poarta ghinion" si a explicat ca, odata cu contractul sau, au fost reziliate vineri si intelegerile secunzilor.

Munteanu, care si-a exprimat din nou regretul ca patronul Stelei nu a avut incredere in capacitatile sale de antrenor, a mai spus ca, in ciuda a ceea ce s-a intamplat, nu pleaca de la Steaua cu fruntea plecata.
In final, Dorinel a opinat ca nu ar fi fost demis de la Steaua daca ar fi fost un apropiat al fostului impresar Giovani Becali, insa a refuzat sa comenteze declaratiile facute de acesta la adresa sa.

Finantatorul vicecampioanei Romaniei, Gigi Becali, a anuntat luni ca Marius Lacatus il va inlocui in functia de antrenor pe Dorinel Munteanu, care a fost concediat dupa o luna si jumatate de la instalarea ca principal la gruparea din Ghencea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.