Fostul international Gheorghe Popescu a declarat vineri, agentiei NewsIn, ca scandalul Valiza, in care sunt implicate mai multe persoane importante din fotbalul autohton, strica foarte mult imaginea fotbalului romanesc in lume

"Am citit si eu si am ramas stupefiat. Sunt chestii foarte grave care s-au intamplat. Aceste lucruri dauneaza grav fotbalului romanesc. Imediat scandalurile astea sunt preluate afara si iar o sa fim priviti nu stiu cum. Ce, am fost noi priviti vreodata cu fala?", a spus Popescu.

Fostul impresar este insa sceptic in privinta sanctiunilor care vor fi date dupa acest scandal: "E grav ca multa lume importanta din fotbalul romanesc este implicata, nu stiu ce va fi, dar justitia sa-si faca datoria. Par dovezi clare, dar din pacate doar par. Acest scandal se aseamana cu cel din Italia".

Rechizitoriul DNA din Dosarul Valiza arata ca patronul Stelei, Gigi Becali - trimis in judecata joi pentru dare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata aflata in legatura cu infractiunile de coruptie-a incercat aranjarea mai multor meciuri in defavoarea CFR Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.