Gala de box profesionist "Invincibilii 3" va avea loc astazi, cu incepere de la ora 20.30, in Sala Olimpia din Ploiesti.

Intalnirea dintre Jo Jo Dan, in varsta de 27 de ani, cu un palmares de 22 de victorii (12 prin KO), si Casillas, mexicanul stabilit in California, de 31 de ani, care are "la activ" 27 de victorii (18 prin KO), cinci infrangeri si un egal, se anunta extrem de grea, ambii pugilisti declarand inainte de meci ca sunt siguri de victorie.

"Sunt de patru ani in boxul profesionist si nu pot scapa ocazia ivita pentru a intra intre primii sapte-opt pugilisti ai versiunii WBC. Sper sa vedeti un spectacol. Am incredere in mine, mai ales ca boxez in orasul campionilor, Ploiesti (n.r. – atat Leonard Doroftei, cat si Lucian Bute sunt din Ploiesti).

Pentru mine, primul adversar de care voi trece va fi cantarul. Am doua kilograme in plus, dar pana la cantarul oficial (n.r. – care a avut loc ieri la Galeriile Winmarkt din Ploiesti) totul va fi bine.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.