Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a afirmat, joi, agentiei NewsIn, ca este surprins de dezvaluirile DNA, dar s-a declarat fericit ca echipa sa a reusit sa castige titlul in sezonul trecut chiar daca adversarii au fost stimulati serios de gruparea din Ghencea.

"E interesant ce se intampla, chiar sunt surprins. Nu stiu exact ce este, pentru ca nu suntem implicati in niciun fel, dar sunt mandru ca am castigat titlul in astfel de conditii. Meritul nostru este cu atat mai mare cu cat ar fi avut loc astfel de lucruri. Eu am crezut ca joaca asa pentru ca intalnesc liderul, dar in fotbalul romanesc nu totul e normal. Sper ca fotbalul romanesc sa devina unul corect pe viitor", a spus Muresan.

In rechizitoriul DNA in dosarul Valiza, publicat in cursul zilei de joi de agentia NewsIn, sunt consemnate mai multe discutii intre Gigi Becali si oficiali de club din Liga I, in care acestora din urma li se promit sume importante de bani daca vor reusi sa invinga CFR Cluj. Pe lista se regasesc Pandurii Targu Jiu, Gloria Bistrita, Universitatea Craiova sau UTA.

CFR Cluj a reusit sa castige titlul in sezonul trecut al Ligii I dupa ce s-a impus cu 1-0 in ultima etapa impotriva Universitatii Cluj. In cazul in care nu ar fi invins in acest meci, formatia din Gruia ar fi pierdut titlul de campioana, atunci avand un avans de numai un punct la finalul campionatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.