Managerul Universitatii Craiova, Ilie Balaci, a declarat, joi, agentiei NewsIn, ca nu a luat niciun ban de la CFR Cluj si cu atat mai putin 1.500.000 de euro, asa cum a sustinut Gigi Becali in stenograma care face referire la Dosarul "Valiza" si care a fost data publicitatii de catre DNA.

Intr-o discutie telefonica dintre Gigi Becali si Adrian Mititelu, publicata de DNA, Becali ii spune patronului Universitatii Craiova ca le-a promis clujenilor 1,5 milioane de euro daca inving pe CFR, adica exact suma pe care le-au promis-o ardelenii oltenilor ca sa invinga pe Steaua si care l-ar fi avut ca intermediar pe Ilie Balaci.

"In legatura cu aceasta stenograma in care se pomeneste numele meu imi pare rau de un singur lucru, ca oierul sef, asa cum se autointituleaza acest Gigi Becali, nu-si mai amintea numele meu. Vreau sa-i spun ca atunci cand mie imi canta imnul el era la nu stiu ce cafenea din Dorobanti, sau mulgea oile si facea branza. Cum poate el sa spuna ca am luat bani de la CFR Cluj? Adica eu vroiam sa-i fac rau ginerelui meu, Eugen Trica? Numai un anormal poate gandi asa, numai un sifilitic i-ar face rau familiei lui. Din mintea lui bolnava a scos aceasta informatie, probabil ca s-a gandit ca daca nu am fost in loja la acel meci Craiova-Steaua, oi fi fost pe undeva, sa iau asa-zisa valiza cu bani de la CFR. Eu am fost la stadion si am stat pe iarba cu niste prieteni, asa am vrut sa vad meciul acela", a spus Balaci, referitor la meciul din etapa 32-a a sezonului trecut, Univ. Craiova-Steaua, scor 1-2.

Managerul general al alb-albastrilor si-a continuat tirul acuzelor la adresa lui Gigi Becali si a fost de parere ca "presa il baga prea mult in seama pe cel care a facut 77.000 de biserici, cand de fapt el a facut bisericute numai la Steaua, dar ce sa vorbesc cu un deranjat, deranjat de cand a facut niscaiva bani?". Mai mult, Balaci si-a amintit ca "tampitul a mai spus asta si altadata, chiar atunci dupa meci, ca eu as fi luat bani de la CFR, dar sa-i mai spun ceva hahalerei, asa cum ii place lui sa spuna, si anume ca, niciodata, ca fotbalist, nu am umblat cu intermediari, ce motiv as fi avut sa umblu atunci?".

Oficialul gruparii din Banie a mentionat ca nu se teme ca va fi chemat la DNA pentru ca numele sau a aparut in stenogramele care redau convorbiri incriminatorii pentru Gigi Becali in cazul "Valiza": "Nu cred ca ma va cita DNA, ei sunt baieti destepti, nu se iau dupa ce inventeaza unul sau altul. Daca m-ar chema pe mine la DNA ar trebui sa se reinventeze un alt caz "Valiza". As vrea sa-i mai spun lui Gigi ca mie imi plac gentile nu valizele".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.