Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat, joi, dupa ce echipa sa s-a calificat in finala CM al Cluburilor, ca nu se poate pune problema ca portughezul Cristiano Ronaldo sa ajunga la Real Madrid, informeaza NewsIn
Directorul sportiv al lui Real Madrid, Pedro Trapote, a spus in presa spaniola ca transferul lui Ronaldo este in mare parte rezolvat, dar mai sunt anumite clauze de stabilit, insa Alex Ferguson a negat informatia.
"Cu siguranta nu se va intampla nimic, nu exista niciun angajament intre cluburi. I-am spus vara trecuta lui David Gill, cand l-am vandut pe Gabby Heinze, ca 'poti sa pariezi pe viata ta ca in ianuarie se va intampla la fel'. Trebuie sa ignoram astfel de lucruri, pentru ca daca ne mai facem griji cu ceea ce poate spune Real atunci nu ne mai putem concentra asupra programului nostru, care este unul dificil", a afirmat Alex Ferguson.

Tehnicianul lui United a adaugat ca de multe ori s-a enervat in privinta cazului lui Cristiano Ronaldo, dar vrea ca pe viitor sa ignore orice informatii care pot aparea in presa in legatura cu plecarea portughezului.
Cristiano Ronaldo a afirmat ca el este fericit la Manchester United si nu il intereseaza ceea ce scrie presa din Spania in legatura cu un eventual transfer al sau la Real Madrid. Portughezul, castigatorul Balonului de Aur, are contract cu formatia engleza pana in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.