Presedintele campioanei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca 2008 a fost cel mai bun an din istoria gruparii ardelene, dar este convins ca urmatorul va fi si mai bun, afirmand ca echipa va luat din nou eventul, iar in Liga Campionilor va avea rezultate importante

"Anul 2008 a fost cel mai bun din istoria clubului nostru, am luat Cupa si campionatul, am intrat in Liga Campionilor. Am reusit sa realizam ce ne-am dorit. Dar, nu ne vom opri aici. Anul 2009 va fi mai bun decat 2008, vom lua din nou eventul, vom ajunge in Liga, iar acolo vom obtine rezultate mult mai mari. Sunt convins de acest lucru", a spus Muresan.

Acesta sustine ca lotul echipei clujene este cel mai valoros din fotbalul romanesc. "Avem cel mai bun lot in acest moment, dar in aceasta iarna il vom intari si nu vom mai avea probleme pe niciun post. Suntem in negocieri cu mai multi jucatori straini foarte valorosi pentru ca cei din Romania sunt mai scumpi decat valoarea lor", a afirmat oficialul ardelean.

Despre ofertele pe care jucatorii lui CFR le-au primit in aceasta iarna, Iuliu Muresan a spus: "Pe adresa clubului au sosit oferte importante pentru cinci jucatori. Unii au primit oferte chiar si de la patru echipe. Oricum, niciuna dintre ele nu este peste 4 milioane de euro, asa cum s-a spus. In vremurile astea de criza, nimeni nu isi permite sa plateasca atat. Le vom analiza si apoi vom decide cine pleaca de la echipa".

Conducatorul campioanei a vorbit si despre situatia antrenorului Maurizio Trombetta, precizand ca totul se va decide la finalul saptamanii, atunci cand va avea loc o sedinta. "Am avut rezultate bune in Liga, dar in campionat au fost meciuri in care mi-a fost rusine. La meciul cu Pandurii am fost foarte dezamagit de jocul echipei. Tot ce ii pot reprosa lui Trombetta este ca a folosit foarte putini jucatori in acest tur, desi avem un lot numeros si faptul ca nu a reusit sa ii monteze pe baieti la anumite jocuri. Nuno Claro, Alcantara sau Prette sunt fotbalisti care meritau sa joace mai mult. Vom decide totul curand, vom anunta daca vom continua cu Trombetta sau va fi demis. Speculatiile in acest moment sunt nefondate", a conchis Iuliu Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.