Patronul Stelei sustine ca este dispus sa scoata din buzunar 3-4 milioane de euro pentru a aduce un varf de atac de top .

Abia iesit din campania electorala, Gigi Becali isi continua promisiunile fara acoperire. In fotbal, acestea au existat in fiecare perioada de transferari, la Steaua ajungand, cu numele, jucatori mari, pentru ca, in final, ros-albastrii sa se carpeasca cu fotbalisti de mana a treia, care nu au facut purici prea multi in Ghencea.

Dupa venirea lui Lacatus, patronul asigura ca va face achizitii importante si vine cu noi explicatii despre demiterea lui Dorinel Munteanu.

"Voi aduce un fundas stanga si un atacant. Daca nu gasesc un atacant de clasa, de trei-patru milioane, nu iau. M-am saturat de experiente cu jucatori de cateva sute de mii. Vreau un atacant de mare valoare, nu de foarte mare valoare, ca nu sunt dispus sa dau zeci de milioane.

Vreau sa vand in timp din jucatorii cu salarii mari, si sa aduc tineri cu salarii sub 150.000 de euro. E posibil sa revina Pepe Moreno, de Mendoza nu-mi placea, vreau jucatori care sa alerge, o sa ma interesez prima data la un jucator cati kilometri alearga", a declarat Becali marti seara.

Apoi s-a contrazis imediat, divulgand plangerile jucatorilor la adresa lui Dorinel Munteanu, care ii punea sa alerge prea mult.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.