Culmea crizei: Dragos Boboc de la Jiul Petrosani a depus memoriu la pentru o restanta ridicola. Viorel Duru sustine ca multe cluburi vor avea probleme cu obtinerea licentei pentru sezonul viitor.

Imediat dupa 1989, cluburile eliberate de tactica socialista au inceput ilar comertul cu jucatori.

Stiri conform carora doi fotbalisti au fost transferati pentru o jumatate de porc sau altii pentru o cisterna cu combustibil au facut inconjurul lumii. In 2008, criza mondiala readuce situatii aberante mai ales in ligile inferioare.

Jucatorii echipei Jiul Petrosani, Adrian Campeanu si Dragos Boboc, au depus memorii la Federatia Romana de Fotbal (FRF) pentru a deveni liberi de contract, acuzand conducerea clubului de neachitarea unor restante financiare de 230, respectiv 78 de dolari.

Vicepresedintele Marian Spiru a declarat, pentru MEDIAFAX, ca gruparea din Petrosani se va desparti oricum de cei doi fotbalisti: "Alte echipe nu si-au vazut banii de doua-trei luni si ei fac asemenea lucruri pentru aceste sume. Tot ceea ce pot spune este ca Jiul se va desparti de astfel de caractere. Sigur ei vor castiga memoriul, dar si noi vom renunta la serviciile lor“.

Oficialul gruparii din Liga a II-a a adaugat ca pe viitor se va pune accent in special pe tinerii din propria pepiniera.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.