Formatia italiana Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a pierdut cu 0-1 partida de miercuri cu FC Torino, echipa care a reusit sa se califice in sferturile de finala ale Cupei Italiei, informeaza Fiorentina.it.

Singurul gol al meciului a fost reusit de Bianchi (19). Atacantul roman Adrian Mutu, care a evoluat tot meciul, a fost si capitanul Fiorentinei. Presa italiana a scris ca jucatorul Fiorentinei a fost aproape sa egaleze, dar ofensiva gruparii pregatite de Cesare Prandelli nu a fost la fel de eficienta ca in alte partide.

Tehnicianul Fiorentinei s-a declarat dezamagit de rezultatul echipei sale, dar a considerat ca oboseala acumulata in ultimele meciuri a fost decisiva.

"In prima repriza am facut unele greseli si ne-a fost greu sa ne revenim dupa golul primit. Miscarea noastra pe teren in momentul in care nu aveam balonul a fost slaba. Regret ca am fost eliminati din Cupa, nu am putut avea continuitate in rezultate si mi-e teama ca acest lucru ne poate afecta increderea in noi", a afirmat Prandelli.

Antrenorul gruparii toscane a explicat ca au aparut probleme si din cauza absentei lui Osvaldo si Pazzini, iar Mutu si Gilardino erau deja obositi.

"Am fost prea previzibili, iar acum nu ne ramane decat sa ne gandim la meciul de campionat, din etapa viitoare. Stiam ca Torino este foarte bine pregatita, iar ritmul nostru a scazut", a declarat Cesare Prandelli.

Torino va intalni in sferturile de finala ale competitiei pe Lazio Roma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.