Oficialii lui Arsenal au anuntat ca o parte a suporterilor care ocupa un sector de lux al tribunei de pe Emirates nu vor mai putea urmari partidele pe care gruparea londoneza le disputa pe teren propiu din cauza comportamentului necivilizat pe care l-au avut la un meci cu Everton, informeaza AFP.

Publicatiile sportive noteaza ca Politia Metropolitana a demarat o ancheta pentru a-i gasi pe cei responsabili de acte de huliganism in urma plangerilor pe care le-au facut sustinatorii lui Everton. Acestia din urma au reclamat faptul ca o parte dintre suporterii "tunarilor" i-au scuipat si apostrofat pe durata disputei dintre cele doua echipe care a avut loc luna trecuta in Premier League.

Potrivit NewsIn, conducerea lui Arsenal a facut public faptul ca fanii "vinovati" au fost identificati si suspendati pe viata de la meciurile de pe Emirates.

Suporterii care au primit interdictie la partidele de pe teren propriu ale formatiei londoneze platesc anual pentru un loc in loja suma de 3.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.