Antrenorul Rapidului, Jose Peseiro, va primi 243.000 de euro pentru rezilierea contractului cu gruparea alb-visinie, ruptura urmand sa se oficializeze in cadrul sedintei Consiliului de Administratie de miercuri seara.

"S-a ajuns la un acord pentru rezilierea contractului dintre Rapid si Peseiro. El va primi 243.000 de euro. Diseara, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie, se vor parafa actele. O alta decizie care va fi aprobata de CA va fi inlocuirea lui Zotta cu Grigore Sichitiu, care va deveni astfel noul director general al clubului, in locul demisionarului Zotta", au declarat, pentru NewsIn, sursele apropiate clubului Rapid.

Jose Peseiro a fost instalat pe banca tehnica a Rapidului pe data de 3 iunie, cand a semnat un contract valabil pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pe inca unul. Dupa meciul retur cu Wolfsburg, disputat la 2 octombrie si incheiat cu scorul de 1-1, in urma caruia echipa giulesteana a ratat calificarea in grupele Cupei UEFA, tehnicianul portughez a fost suspendat, insa a fost reinstalat ca antrenor al Rapidului la data de 8 octombrie.

Tehnicianul de 48 de ani a mai pregatit in cariera sa formatiile Nacional Madeira, Sporting Lisabona, Al Hilal si Panathinaikos Atena, iar in sezonul 2003/2004 a fost antrenor secund la Real Madrid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.