Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca Miranda, Vranjkovic si Campos ar putea pleca de la formatia din Stefan cel Mare in aceasta iarna, situatia fiind diferita in cazul lui Thiago, despre care nu se stie daca va fi lasat sa se tranfere.
"Cu Miranda s-a discutat corect, asa cum se face. Tinand cont de venirea lui Niculescu, de faptul ca la echipa sunt deja Danciulescu, Marius Niculae, Cristea, jucatori pe care eu ma bazez foarte mult, el ar fi al cincilea atacant. In plus, din retur va reveni si Ianis Zicu, asa ca va fi greu pentru el sa mai joace. Totusi, nu se stie niciodata, pentru ca in acest tur nu m-am bazat pe el, dar am fost nevoit sa il folosesc din cauza accidentarilor. Tinand cont de banii care s-au dat pe el si de salariul pe care il are, e foarte important sa joace, si i s-a spus: 'Bai, daca iti gasesti o echipa, ar fi bine sa pleci imprumut, vanzare definitiva sau cum vrei tu!'", a spus Mircea Rednic.

Antrenorul a adaugat ca sarbul Vojislav Vranjkovic si-a exprimat si el dorinta de a pleca in strainatate, pentru ca nu a jucat decat "vreo 30 de minute in turul Ligii I", in aceeasi situatie aflandu-se si Gualberto Campos, care isi poate cauta o echipa.

In turul campionatului, argentinianul Osvaldo Miranda a evoluat in 8 partide, reusind sa marcheze un singur gol. Sarbul Vojislav Vranjkovic are la activ doar 64 de minute in tricoul ros-albilor, in timp ce venezueleanul Campos a bifat doar 59 de minute. Pe de alta parte, Dinamo a renuntat deja la Mourtala Diakite, care s-a inteles cu gruparea portugheza Belenenses.

Despre brazilianul Thiago, Rednic a spus ca se afla intr-o situatie speciala, deoarece nu se stie inca sigur daca va pleca, pentru ca el a fost accidentat mult timp, ar evolutiile sale nu pot fi catalogate ca bune sau rele. " La Thiago nu s-a pus problema sa plece deocamdata. El are o oferta din Rusia, dar inca discutam si vom vedea daca ne convine sa il lasam sau nu sa se transfere. A fost accidentat si nu putem judeca un jucator care nu a evoluat. Cand a jucat, a obtinut un penalty, a fost coautor la golul lui Bratu din meciul cu Rapid, deci in 3 etape a facut mai multe decat altii in 17. Nu putem sa il judecam pana nu il vedem mai mult la lucru", a precizat Rednic.

Antrenorul lui Dinamo nu vrea sa vorbeasca despre achizitiile pe care le va face Dinamo, chiar daca admite ca urmareste mai multi fotbalisti. " Acum sunt in Belgia si o sa ma duc la mai multe meciuri. Urmaresc jucatori si la final o sa ma decid, dar acum nu vreau sa spun mai multe. Au aparut tot felul de nume si prin Romania, dar si aici, in Belgia, o gramada de impresari si de fotbalisti care se baga singuri in seama. Am fost la un meci intre Kortrijk si Zulte Waregem si deja au aparut unele nume de jucatori. O sa merg vineri la Anderlecht cu Gent, apoi la un meci al lui Standard, dupa aceea merg la Stuttgart, si pana nu vin acasa nu vreau sa mai vorbesc".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.