Firma care a lucrat la modernizarea stadionului echipei de fotbal CFR Cluj cere in instanta plata a 5,5 milioane de lei pentru lucrari neachitate de club.
La Tribunalul Comercial Cluj a avut loc marti primul termen in procesul dintre SC Transilvania Constructii si CFR Cluj, iar reprezentantii clubului au depus o intampinare impotriva actiunii deschise de firma de constructii. Ulterior, consilierul juridic al firmei de constructii a spus ca are nevoie de timp pentru a depune concluzii scrise la aceasta intampinare, iar judecatorii au aprobat cererea si au amanat cauza pentru 6 ianuarie 2009.

Camelia Muresan, consilier juridic la SC Transilvania Constructii, a declarat ca reprezentantii CFR Cluj nu au achitat firmei pe care o reprezinta trei facturi, in valoare de 5,5 milioane de lei, adica aproximativ 1,4 milioane de euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.