"Ma bucur foarte mult ca Marius Lacatus a revenit la Steaua. Este cel mai mare stelist si spun asta fara sa gresesc. Nu am vazut in viata mea un om care sa puna atata suflet pentru o echipa, un om care sa traiasca atat de intens pentru Steaua. Cu siguranta, Lacatus merita sa fie la Steaua si sper sa stea cat mai mult pe banca echipei din Ghencea", a declarat marti pentru NewsIn Marius Onofras, care va petrece sarbatorile de iarna acasa, la Iasi, impreuna cu familia.

Referitor la echipa sa, Onofras a marturisit ca locul ocupat de Unirea Urziceni il responsabilizeaza si mai mult pe viitor.

"Am fost la cateva minute de primul loc, dar si pozitia ocupata in momentul de fata ne onoreaza. Locul 2 la finalul turului reprezinta o performanta pentru noi si ne responsabilizeaza si mai mult pe viitor. Cred insa ca Unirea Urziceni merita sa termine anul pe primul loc", a mai spus Onofras.

La finalul turului, Unirea Urziceni se afla pe locul 2 in Liga I, cu 34 de puncte, la un punct in spatele liderului Dinamo.