Noul antrenor al Stelei, Marius Lacatus, a afirmat marti ca a refuzat o oferta concreta de la o echipa din Turcia pentru a cuceri titlul in Liga I cu gruparea din Ghencea, despre care a spus ca are un lot valoros capabil sa se impuna in campionat, relateaza NewsIn.

"Eu am revenit la Steaua ca sa iau campionatul. Si acum ma gandesc la titlul pe care l-am pierdut in ultima etapa a sezonului trecut. Inca nu am vorbit cu nimeni despre transferuri, dar parerea mea este ca toti jucatorii care evoleaza in prezent la Steaua au valoare", a declarat, pentru GSP TV, Lacatus, dupa care a adaugat ca este exclus ca el sa fi avut vreo implicare in demisia lui Dorinel Munteanu.

Viitorul tehnician al Stelei a mai spus ca a avut posibilitatea sa anterneze o formatie din Turicia si a tinut sa precizeze ca noul sau contract nu va fi mai mare decat cel din primul mandat pe banca tehnica a ros-albastrilor.

Finantatorul vicecampioanei Romaniei, Gigi Becali, a anuntat luni ca Marius Lacatus il va inlocui in functia de antrenor pe Dorinel Munteanu, care a fost concediat dupa o luna si jumatate de la instalarea ca principal la gruparea din Ghencea.

Lacatus se afla la cel de-al doilea sau mandat la Steaua, dupa ce in precedentul el a terminat campionatul pe pozitia secunda si a calificat echipa in grupele Ligii Campionilor. Acesta si-a prezentat demisia la data 21 octombrie dupa infrangerea cu Olympique Lyon, scor 3-5, fiind afectat de criticile lui Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.