Gigi Becali a anuntat ca noul antrenor al Stelei va fi Marius Lacatus, acesta urmand a-l inlocui pe Dorinel Munteanu, dupa numai doua luni de la instalarea pe banca tehnica a "ros-albastrilor".
"Marius Lacatus este noul antrenor al Stelei. Am vorbit cu impresarul lui Dorinel si am spus sa-i spuna lui Dorinel sa nu se mai intoarca din Germania si sa vina impresarul sa-i dau lui banii, sa ne despartim pe cale amiabila! Marius a acceptat si va antrena Steaua!", a afirmat Becali, luni seara, potrivit Realitatea TV.

Contrar celor declarate de Mircea Radulescu, cum ca "Marius Lacatus nu poate reveni pe banca tehnica a Stelei, deoarece regulamentul nu ii permite unui antrenor sa faca doua contracte la acelasi nivel, intr-un sezon, indiferent ca este vorba despre aceeasi echipa", Gigi Becali sustine ca "Am vorbit la telefon cu Mircea Radulescu si acesta mi-a spus ca nu e interzis ca un antrenor sa semneze din nou cu aceeasi echipa".

"Lacatus va fi noul antrenor al stelei"

Desi, initial, declarase ca de-abia miercuri se va decide soarta lui Dorinel Munteanu, patronul Stelei si-a confirmat alegerea la GSP TV inca de ieri seara. Becali a mai spus ca Munteanu nu se va supara ca va fi dat afara si a explicat: "El se bucura daca il dau afara, ca primeste 200.000 de euro"

In ceea ce priveste salariul "Fiarei", acesta va fi de "250.000 pe an, 250.000 daca ia campionatul, 200.000 daca intra in Liga Campionilor. Nu trebuie semnatura. Acum vrea mai multi bani. A zis: ai gresit fata de mine, trebuie sa platesti mai mult. Are dreptate si el", a spus Becali la Fanatik Show, citat de Adevarul.

Marius Lacatus: "Nu sunt antrenorul Stelei"

Marius Lacatus a spus ca nu este nimic sigur in privinta intoarcerii lui in Ghencea. "Nu e nimic oficial. Nu sint antrenorul Stelei pentru ca nu am semnat nimic. Steaua are un antrenor, e Dorinel Munteanu. Eu cred ca vom ajunge la un compromis, eu si Gigi, sa nu se mai intimple ce s-a intimplat. Puneti-va in situata mea. Sint discutii pe care o sa le am cu el. Steaua a jucat prost cind a fost cu mine?", a spus Lacatus la sport.ro, potrivit Adevarul.

Dorinel Munteanu a rezistat mai putin de doua luni pe banca Stelei, fiind numit la sfarsitul lunii octombrie, cand l-a inlocuit chiar pe succesorul sau, Marius Lacatus. Munteanu a ratat intrarea in primavara europeana a Cupei UEFA, rezuma Cotidianul prestatia fostului antrenor al Stelei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.