Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, spune ca nu este afectat de declaratiile patronului Becali si refuza sa comenteze "transferul de antrenor anuntat de acesta", insa subliniaza ca este convins ca isi va indeplini obiectivul la gruparea din Ghencea

"Nu vreau sa comentez astfel de declaratii. Acum sunt in vacanta si nu imi doresc decat sa am liniste. Nu stiu la ce s-a referit domnul Becali. Eu am un proiect in care cred si pe care l-am pus deja in practica. Sunt convins ca o sa-mi realizez obiectivul. Nu am niciun regret ca am venit la Steaua. Am venit intr-o perioada grea si nu cred ca se putea face mai mult", a declarat Dorinel Munteanu, luni, pentru NewsIn.

Tehnicianul ros-albastrilor a declarat ca nu are o lista de disponibilizari, precizand ca nu va renunta la niciun fotbalist si a anuntat ca si Semedo intra in planurile sale, pentru ca este jucatorul Stelei.

Antrenorul stelist a marturisit ca ar fi fost incantat de venirea lui N'Doye la Steaua, "pentru ca este un jucator bun, de picior stang". "Este un jucator care poate ajuta echipa, dar nu stiu daca ar putea fi cumparat, pentru ca nu cunosc ce pretentii are", a mai spus tehnicianul.

Munteanu a mai precizat ca prioritatea pe lista de achizitii o au atacantii, insa a precizat ca nu stie nimic despre o eventuala revenire a lui Pepe Moreno.

Tehnicianul, care a stabilit cantonamente in Spania si Turcia pentru aceasta iarna, a marturisit ca va fi drastic cu programul de pregatire pe care l-a lasat jucatorilor si nu va accepta ca fotbalistii sa vina cu kilograme in plus la reunirea lotului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.