"Cristocea si Croitoru si-au exprimat dorinta de a pleca de la Steaua in aceasta iarna, si probabil ca vor pleca. Cei doi se pot transfera gratis la orice alta echipa, Steaua nu are nicio pretentie pentru ei", a declarat Argaseala, citat de NewsIN.

Cei doi fotbalisti au fost pusi pe lista de transferuri inca din iarna trecuta, iar in returul campionatului 2007/2008 au fost imprumutati la Ceahlaul. Din vara, ambii au evoluat pentru Steaua II.

Un alt jucator pe care conducerea l-a declarat transferabil, Adrian Neaga, a primit o hartie din partea clubului prin care se poate transfera la un alt club in schimbul a 200.000 de euro.

Valeriu Argaseala a mai spus ca incearca in aceste zile sa rezolve si problema atacantului Valentin Badea, care si-a reziliat contractul de imprumut cu grecii de la Pansseraikos fara a cere in prealabil acceptul conducerii din Ghencea. "E jucatorul nostru totusi, cautam solutii pentru a rezolva situatia. Discutam cu grecii pentru a vedea ce documentatie s-a semnat. Regulamentul nu il lasa sa mai joace la alta echipa in acest sezon, deci ori va juca pentru Steaua, ori se va intoarce in Grecia", a precizat oficialul stelist.