Handbalista echipei nationale a Romaniei, Narcisa Lecusanu, a fost operata, luni dimineata, la pometele stang, insa deocamdata nu se stie exact care va fi perioada de recuperare, dupa cum a declarat, pentru NewsIn, selectionerul Radu Voina

"Narcisa a fost operata dimineata si i s-a pus osul la loc, dar deocamdata nu se stie cat va sta. Nu se putea recupera fara operatie, si la ora 15:00 va fi externata", a declarat antrenorul Radu Voina.

Narcisa Lecusanu s-a accidentat in meciul cu nationala Croatiei, la un atac al Romaniei, atunci cand a fost impinsa de o adversara si s-a lovit frontal de o alta jucatoare croata, iar sportiva a fost diagnosticata cu dubla fractura de pomete.

Interul stang al echipei nationale a devenit astfel cea de-a treia jucatoare a nationalei accidentata la Campionatul European din Macedonia, dupa portarul Paula Radulescu, care a suferit o entorsa la genunchi, si Ramona Maier, care a fost diagnosticata cu fractura deschisa la degetul mic al mainii drepte.
Romania a terminat turneul final pe locul 5, dupa ce a invins nationala Croatiei. Titlul european a fost cucerit de Norvegia, in timp ce locurile 2 si 3 au fost ocupate de Spania si Rusia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.