Antrenorul roman al formatiei Standard Liege, Ladislau Boloni, a afirmat ca jucatorii sai au jucat ca niste adevarati campioni in partida pe care au castigat-o cu scorul de 4-1 in fata lui FC Bruges, informeaza NewsIn

Standard a inscris prin Steven Defour (32), Igor De Camargo (37), Milan Jovanovic (45) si Dieudonne Mbokani (79), in timp ce gazdele au marcat prin Philippe Clement (83).

"Am jucat ca niste campioni. Am invins pe Anderlecht si Bruges, dar nu sunt in spatele nostru in campionat. Jucatorii mei trebuie sa abordeze cu seriozitate fiecare partida, dar cred ca un rol am si eu in aceasta privinta. Poate ca trebuie sa acord mai mult timp intregului lot, nu doar titularilor, pentru ca greselile in fata echipelor mici ne pot costa titlul", a afirmat tehnicianul roman Ladislau Boloni, a carui echipa va intalni joi pe VfB Stuttgart, fiind deja calificata in 16-imile Cupei UEFA.

"Forta individuala si jocul colectiv au facut diferenta, dar cred ca Bruges se gandea deja la meciul din cupele europene. Este de inteles, pentru ca o calificare europeana este un obiectiv important pentru ei", a adaugat Boloni.

Standard Liege ocupa locul secund in prima liga belgiana, cu 31 de puncte dupa 16 etape, la egalitate cu ocupanta locului 3, FC Bruges. Liderul clasamentului este Anderlecht, cu 35 de puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.