Formatia din liga a II-a, Progresul Bucuresti, ar putea fi sanctionata de Comisia de Disciplina a FIFA pentru ca nu i-a achitat unele datorii contractuale catre portarul bulgar Radostin Stanev, informeaza NewsIn.

Bulgarul Radostin Stanev, fost jucator la Progresul, si-a reziliat contractul cu echipa bucuresteana, dar pentru ca mai avea de primit o anumita suma de bani, a depus un memoriu la FIFA, iar Comisia de Disciplina i-a dat dreptate, printr-o decizie de la data de 31 iulie 2008.

Progresul nu a achitat datoria catre fotbalist, asa ca FIFA a trimis o instiintare catre clubul din Cotroceni, prin care le cere oficialilor sa ii dea banii portarului bulgar. Daca formatia va plati si va trimite ordinul de plata la FIFA nu se va mai deschide nicio actiune la Comisia de Dsiciplina, dar in sens contrar echipa ar putea fi sanctionata de forul mondial, penalitatile putand ajunge pana la neprogramarea in campionat, depunctarea sau chiar retrogradarea in esalonul al treilea.

Portarul bulgar Radostin Stanev a evoluat la Progresul intre 2004 si 2006, insa in cele doua sezoane nu a aparat poarta bancarilor decat in 9 partide. In cariera sa, bulgarul a mai evoluat la Legia Varsovia, Lokomotiv Sofia, TSKA Sofia sau Spartak Varna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.