Emeric Ienei si Ion Dumitru ii transmit antrenorului Stelei sa demisioneze acum, pentru ca Gigi Becali nu-i mai da nicio sansa. Potrivit finantatorului ros-albastrilor, Dorinel Munteanu mai are ragaz doar doua luni si patru-cinci meciuri pentru a-si dovedi valoarea ca tehnician.

Gigi Becali a inceput deja sa-l critice public pe Dorinel Munteanu, semn ca rabdarea sa fata de antrenor a ajuns la limita. La fel a procedat si atunci cand a vrut sa scape de Gica Hagi sau de Marius Lacatus.
Dupa ultimul esec in meciul cu Fiorentina, finantatorul din Ghencea nu a ezitat sa-l "intepe” pe tehnician. "Regret ca l-am lasat sa plece pe Lacatus. Imi dau seama ca era mai bine cu el. Ce daca Dorinel se supara?

Ce, trebuie sa mint eu ca sa ii fiu pe plac lui Dorinel Munteanu? Nu ma intereseaza. Imi permit sa spun ceea ce simt. Dorinel mai are patru - cinci meciuri sa-mi arate ca e antrenor”, a spusBecali.

Surprinzatoare a fost reactia lui Lacatus: "M-as intoarce oricand, dar nu vreau sa spun mai mult acum. Deocamdata ma bucur de vacanta si ma delectez cu aceasta carte dedicata Stelei”.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.