Antrenorul de la Sahtior considera ca atat el, cat si Dorinel Munteanu s-au grabit pentru a ajunge la marea performanta.

Antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, sambata, ca recordmenii selectiilor la echipa nationala, Gheorghe Hagi si Dorinel Munteanu, s-au grabit in cariera de antrenor si considera ca acestia au sarit peste niste etape.

"M-a surprins ca Dorinel Munteanu a antrenat atat de multe echipe intr-un timp atat de scurt. Asta nu e neaparat bine. S-a cam grabit, la fel si Hagi. Sunt convins ca daca ar fi ramas cu mine la Galatasaray un an dupa ce s-a retras, ca secund, era mai bine pentru el. Dar el a vrut direct principal", a spus Lucescu la GSP TV.

In schimb, pe Lucescu jr., care a antrenat deja Rapidul in fazele superioare ale UEFA, il vede tehnician la Steaua: "Ca antrenor, nu mai conteaza sentimentele fata de o echipa.

Esti platit sa antrenezi si atat. Nu vad de ce Razvan nu va putea sa antreneze Steaua sau eu sa antrenez Steaua. Asta nu se va intampla niciodata, dar nu ar fi o lipsa de respect fata de suporterii de la fostele mele echipe".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.