Steaua vinde toti jucatorii de valoare, pe cei slabi ii da afara ca sa evite plata unor salarii, iar singurele achizitii certe sunt fotbalistii imprumutati la Gloria Buzau.

Spiritul sarbatorilor sau mai degraba lipsa lichiditatilor il determina pe Gigi Becali sa faca superoferte in privinta jucatorilor de la Steaua, singurele active din portofoliul sau care nu sunt inca prea afectate de criza fi­nan­ciara.

Finul Mirel Radoi este pri­mul scos pe taraba, patronul din Ghen­cea fiind dispus sa scada doua milioane de euro din cele sapte cat pretindea initial de la Inter Milano, convingandu-l pe Victor Becali, in numele familiei, sa renunte si la comisionul de impresar.

Dorin Goian, fundasul golgheter de la Steaua, dar mai ales de la nationala, ar putea ajunge in Spania, la Betis Sevilla, pentru 3,5 milioane de euro, suma pentru care altadata Gigi Becali nu raspundea nici la telefon, pretentiile sale fiind de 7-10 milioane de euro.

Sorin Ghionea s-ar putea desparti si el de Ghencea.

In varsta de 29 de ani, Ghionea a avut o oferta de la Catania, de un milion de euro, insa nu a fost lasat sa plece, cam aceeasi suma fiind asteptata si de la Bologna, club care mai are insa pe lista jucatori precum Nelson Rivas (Inter Milano), Simone Loria (AS Roma) si Maurro Cetto (Toulouse).

Tot din Italia se tatoneaza terenul si pentru Lovin, care s-ar afla pe o lista a cluburilor Lecce si Chievo Verona, care au avut reprezentanti la dubla cu Fiorentina din Liga Campionilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.