Selectionerul Radu Voina a declarat, sambata, dupa victoria in fata Croatiei, in meciul pentru locurile 5-6, ca elevele sale au muncit mult si au demonstrat ca pot lupta, mentionand ca locul ocupat la Campionatul European din Macedonia este corect.

"Felicit echipa Romaniei pentru victorie. Dupa un turneu foarte greu, cu meciuri multe si cu zile putine, am reusit sa castigam acest meci impotriva Croatiei. Oboseala a fost extrema pentru toate echipele si probabil ca victoria s-a decis pentru echipa mai lucida", a explicat Voina, care a mai spus ca "este imbucurator faptul ca fetele care au venit aici la un turneu final pentru prima data, au luptat si au muncit mult".

Potrivit NewsIn, portarul Luminita Hutupan a declarat la randul ei ca este satisfacuta cu locul cinci: "Toata lumea a spus inaintea acestui Campionat European ca venim in grupa mortii. Noi am reusit sa ne calificam din ea. Nu regret ca am revenit asupra retragerii dupa Beijing si ca am venit la acest turneu final".

Camelia Balint a afirmat pentru NewsIn ca prelungirile au adus emotii pentru echipa: "A fost frumos, pentru ca si eu si Melinda Geiger am jucat la inceput si am facut-o bine. In prelungiri am avut emotii, dar le-am lasat in afara terenului in momentul in care s-a fluierat si am castigat".

Carmen Amariei a spus ca meciul a fost unul obositor: "A fost o partida in care am muncit mult. Locul cinci este satisfacator. Ambele echipe si-au dorit victoria, dar noi am vrut mai mult".

Handbalistele lui Radu Voina au ramas in sala dupa partida cu Croatia si au urmarit semifinala dintre Spania si Germania.

Romania a invins sambata Croatia, scor 36-33, dupa prelungiri, si a terminat pe locul 5 Campionatul European din Macedonia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.