Mijlocasul Rapidului, Emil Dica, a declarat, sambata, agentiei NewsIn, ca spera sa gaseasca intelelegere din partea conducatorilor clubului pentru a se desparti de echipa din Grant, deoarece nu mai doreste sa evolueze pentru echipa a doua a clubului

"Vreau sa plec pentru ca m-am saturat sa joc pentru Rapid II. Trebuie sa ma inteleg cu conducatorii clubului sa ma lase sa plec. Nu ma intereseaza la ce echipa ma duc, important este pentru mine sa joc meci de meci. Sper sa se rezolve cat mai repede problemele de la club ca sa am si eu cu cine discuta, pentru ca acum efectiv nu am cu cine sa vorbesc despre situatia mea. Acum nu pot vorbi mai multe, inca sunt sub contract cu Rapidul", a spus Dica.

Mijlocasul Emil Dica a fost trimis in vara la echipa a doua a clubului de catre tehnicianul Jose Peseiro, iar de atunci s-a pregatit si a evoluat pentru echipa secunda a Rapidului.

Fotbalistul va intra din ianuarie 2009 in ultimele sase luni de contract si va putea semna atunci cu orice echipa il doreste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.