Gimnasta Steliana Nistor, retrasa din activitate dupa Jocurile Olimpice din 2008, a fost desemnata pentru a doua oara consecutiv cea mai buna sportiva a judetului Sibiu, intr-un clasament intocmit de Directia Judeteana pentru Sport Sibiu, transmite corespondentul NewsIn

Medaliata cu bronz cu echipa Romaniei la Olimpiada de la Beijing, din aceasta vara, Steliana Nistor a fost premiata intr-o festivitate care a avut loc vineri la Prefectura Sibiu. Sportiva, care a renuntat la gimnastica de performanta, a primit din partea autoritatilor suma de 2.000 de lei, o diploma si o floare.

Nistor a mai primit in aceasta toamna, din partea Primariei Sibiu, o locuinta sociala intr-un bloc ANL.
Pe locul 2 in clasamentul sfarsitului de an s-a clasat atleta Monica Stoian (CSM Sibiu - aruncarea sulitei), care a participat, de asemenea, la Jocurile Olimpice de la Beijing, iar locul 3 a fost ocupat tot de o atleta, Judith Nagy (CSS Medias).

Fondul total de premiere pentru sportivi si antrenori a fost de 37.000 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.