"Ma bucur ca a venit Coman, el e un portar foarte bun, iar sosirea lui contribuie la cresterea valorii grupului. Dar pentru mine nu e concurenta, pentru ca nu mai sunt la varsta la care sa ma omor sa joc. Eu ma vad mai mult ca o centura de siguranta, acum dupa ce a venit un portar de valoare. Cred ca din moment ce a fost adus, e normal sa apere, doar e jucator de echipa nationala", a spus Stelea.

Fostul portar al echipei nationale nu crede ca oficialii gruparii l-au adus pe Coman din cauza faptului ca au fost nemultumiti de prestatiile lui: "Eu nu cred ca exista cineva la club care sa aiba de ce sa fie nemultumit de mine, deoarece am facut un tur de campionat foarte bun, cu exceptia meciului de la Timisoara, unde a fost un accident. In rest, nu cred ca mi se pot reprosa multe lucruri facute gresit. Nu cred ca a fost adus pentru ca nu aveau incredere in mine".

Stelea a mai spus ca doar Razvan Lucescu va decide titularul din retur, iar acesta trebuie sa mentina standardul ridicat impus de el in tur: "Eu o sa fiu in continuare la fel. Nu ma afecteaza foarte tare daca nu o sa joc. Sigur, mi-ar placea sa evoluez eu, dar cel care decide e Razvan Lucescu. Un singur lucru e clar, in tur FC Brasov a ridicat un standard foarte inalt la nivel de defensiva, si cel care va apara in retur trebuie sa il mentina".

Clubul FC Brasov a anuntat vineri ca portarul Dani Coman, care era liber de contract, a semnat un angajament valabil pe patru sezoane si jumatate cu gruparea de sub Tampa.