"Sunt principala vinovata pentru infrangere. Imi cer scuze fetelor. Parca am fost drogata, nu am reusit sa apar nimic. Spania nu merita aceasta calificare in semifinale", a afirmat Hutupan.

Selectionerul Radu Voina a declarat la conferinta de presa ca doar presiunea a facut ca echipa sa sa nu castige: "Noi am incercat multe, dar probabil presiunea si miza ne-au depasit. Multumesc echipei Romaniei pentru ce a facut pana acum. Am avut un parcurs corect si suntem acolo unde trebuie. Trebuie sa castigam partida cu Croatia si sa iesim cu fruntea sus".

Voina a explicat ca cea care a pierdut a fost echipa, nu o anumita jucatoare: "A pierdut Romania, sa nu cautam tapi ispasitori. In viata unui sportiv exista si momente bune, si rele. Atitudinea echipei a fost buna, s-a luptat".

Valentina Elisei Ardean a afirmat la randul ei: "Noi am vrut victoria, dar nu a fost sa fie. Marea noastra greseala a fost meciul cu Spania, unde trebuia sa castigam. Vrem sa incheiem cu o victorie ca sa iesim onorabil din competitie".

Nationala Romaniei a ratat, joi, calificarea in semifinalele Campionatului European din Macedonia, dupa ce a fost invinsa de Norvegia, scor 31-37. Romania va juca pentru locurile 5-6 cu selectionata Croatiei, sambata.

Semifinalele Campionatului European sunt: Norvegia-Rusia si Germania-Spania.