Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, spune ca s-a saturat de situatia creata in acest final de sezon, in care mai multi conducatori de cluburi din Divizia A se acuza reciproc de meciuri necurate. "Cei care au inceput acest joc al declaratiilor vor fi chemati sa dea socoteala pentru spusele lor", afirma Dragomir. Acesta intentioneaza sa-i aduca la Liga pe directorul executiv de la Dinamo, Cristian Borcea, si pe patronul Stelei, Gigi Becali, "pentru a face dovada afirmatiilor care au agitat atit de mult acest final de campionat".

Mai mult, seful LPF spune ca "cei care au provocat aceasta stare de tensiune trebuie trasi la raspundere deoarece functia pe care o ocupa ar trebui sa le dea o responsabilitate mai mare". Dragomir adauga faptul ca "toata aceasta poveste a inceput de la glumele lui Cristi Borcea si de la proasta strategie a unor oameni care nu se pricep la fotbal".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.