Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat joi ca Steaua il va achzitiona pe mijlocasul Ousmane N'Doye, de la FC Vaslui, si ii va cedat formatiei moldovene in schimbul acestuia pe atacantul Antonio Semedo si pe fundasul Ionut Rada

"Pleaca Semedo, vine un jucator de creatie, N'Doye. Nu dau nici 5 lei. Ii dau la schimb pe Semedo si Rada. Am avut o discutie acum o luna, cand am vazut un sut tras de el. Unii mi-au spus ca N'Doye este cel mai bun mijlocas de creatie din Romania. M-a contactat Porumboiu aseara si m-a intrebat: 'Semedo mai joaca? Dar Rada? Pe Rada l-a vrut Hagi si daca tot nu joaca am zis 'Du-te, ba!'", a dezvaluit Gigi Becali, joi, la sport.ro.

Becali a declarat ca s-a inteles cu Porumboiu in privinta schimbului. Totodata, acesta a dezvaluit ca initial Porumboiu si-ar fi dorit un schimb Rada si Ochirosii contra N'Doye, dar nu a fost de acord, explicand ca nu il da pe mijlocas nici pentru "toti jucatorii".

Finantatorul ros-albastrilor a marturisit ca "s-a ars cu Semedo" si a spus ca a dat 2.500.000 de euro pe Rada si Semedo, asa ca se poate spune ca il cumpara pe N'Doye cu aceasta suma.

In final, Becali a mai precizat: "Daca N'Doye nu joaca, pe banca si asta si tot asa pana o sa fac echipa".
Becali a mai declarat ca antrenorul Dorinel Munteanu a fost foarte incantat de venirea lui N'Doye, mai ales ca il apreciaza pe acesta, de pe vremea cand pregatea pe FC Vaslui.

Senegalezul Ousmane N'Doye (30 de ani) s-a transferat la FC Vaslui de la Academica Coimbra la inceputul acestui an. El a mai evoluat in trecut la echipe precum Diaraf, Jeanne D'Arc, Toulouse, Lorient, Estoril, Penafiel, Al-Shabab si Al-Ittifaq.

Altfel, Becali a mai dezvaluit ca a primit joi prin intermediul lui Dumitru Dragomir o oferta de cumparare a Stelei, in valoare de 40 de milioane de euro. Potrivit lui Becali, potentialul cumparator era un rus si a precizat ca nu va vinde niciodata echipa unui strain.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.