Noul atacant al campioanei CFR Cluj, Rade Veljovic, care a ales formatia romana in dauna echipelor Steaua Rosie si Partizan Belgrad, a declarat joi ca a optat pentru ardeleni deoarece isi doreste sa joace in Liga Campionilor

"M-am gandit foarte serios inainte de a veni la Cluj, pentru ca aveam trei oferte. Am venit sa joc in Liga Campionilor, dar si pentru ca orasul Cluj este foarte cunoscut in Serbia. Nu cred ca voi avea probleme cu integrarea in echipa, pentru ca aici sunt foarte multi jucatori straini. Voi da totul la antrenamente si pe terenul de joc, sa demonstrez ca merit sa joc la aceasta echipa", a declarat Veljovic pentru NewsIN, joi, dupa prezentarea oficiala.

Presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, nu a ratat ocazia de a-l lauda din nou pe sarb. "Este talentat, in nationala de tineret a Sebiei, are 22 de ani, si a semnat cu noi un contract pe cinci sezoane. A fost golgheter in liga secunda a Serbiei. Ne-am luptat cu Steaua Rosie si Partizan pentru el. Este un jucator puternic, cu calitati extraordinare. A trecut si vizita medicala cu brio, este tehnic si un foarte bun executant al loviturilor libere. Il urmarim de mai multe luni, dar acum ne-a ajuns cutitul la os si ne-am hotarat sa-l luam", a explicat Muresan, in sensul ca se temea sa nu fie achizitionat de rivalele din Serbia.

Presedintele clujenilor a mai spus ca "este primul contract serios" al lui Veljovic", dar si primul transfer al lui CFR din aceasta iarna, care va fi urmat de doi sau mai multi jucatori. Pentru ardeleni, principala tina este gasirea unui numar 10, care sa suplineasca plecarea lui Trica, a mai anuntat presedintele lui CFR, echipa al carei obiectiv este campionatul, Cupa Romaniei, participarea in Liga Campionilor si iesirea din grupe.
Campioana Romaniei, CFR Cluj, a perfectat, joi, primul transfer din pauza competitionala, dupa ce atacantul sarb Rade Veljovic a semnat un contrat pe cinci ani cu ardelenii.

Rade Veljovic (22 de ani) a activat pana acum la gruparea din liga a doua din Serbia, Vozdovac Belgrad, pentru care a evoluat in 34 de partide si a reusit sa marcheze 14 goluri. De asemenea, el face parte si din lotul nationalei U21 a Serbiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.