"Eu sunt la Paris, nu ma intereseaza absolut deloc alegerile. Nu stiu care ar fi interesul celor care au dorit amanarea alegerilor, eu nu am nicio implicare. Nu ma intereseaza sa candidez nici la alegerile viitoare. Nu inteleg batalia asta pentru o functie de presedinte al unei Federatii care probabil se va desfiinta pe vremurile astea de criza. Veti vedea ca multe Federatii din sportul romanesc se vor desfiinta din cauza situatiei economice mondiale, vor veni timpuri grele pentru sportul romanesc", a spus Nastase, citat de NewsIN.

Alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis (FRT), care ar fi trebuit sa aiba loc, joi, la Poiana Brasov, au fost amanate din cauza lipsei de cvorum. Doi dintre cei trei candidati, Ruxandra Dragomir si Florin Segarceanu, au acuzat actuala conducere a forului ca a impiedicat accesul membrilor in sala.
La presedintia Federatiei Romane de Tenis candideaza actualul presedinte interimar, Dumitru Haradau, precum si Florin Segarceanu si Ruxandra Dragomir.

Conform regulamentului, alegerile vor fi reprogramate in termen de 30 de zile.