Presedintele formatiei spaniole Real Madrid, Ramon Calderon, a afirmat, joi, ca portughezul Cristiano Ronaldo a provocat scandalul aparut in jurul unui eventual transfer al sau la echipa din Primera Division, informeaza NewsIn

Intre Real Madrid si Manchester United a pornit un conflict, spaniolii fiind reclamati la FIFA pentru modul in care au incercat sa-l transfere pe jucator, care recent a primit trofeul Balonul de Aur.

Calderon sustine ca ei au insistat in privinta transferului doar dupa ce Ronaldo a afirmat ca isi doreste sa evolueze la gruparea de pe Santiago Bernabeu. "Am fi lasat lucrurile cum erau, a fost o poveste foarte lunga, pe care nu noi am provocat-o. Jucatorul a spus ca vrea sa joace la noi, acesta era visul lui si noi am fost multumiti sa aflam acest lucru. David Gill, de la Manchester, ne-a spus apoi ca ei nu sunt dispusi sa-l vanda pe Ronaldo", a declarat Ramon Calderon.

Presedintele lui Real a precizat ca nu dorea o disputa cu Manchester United, ci vrea o relatie foarte buna cu toate cluburile din Europa. El a mai adaugat ca presa din cele doua tari a provocat unele tensiuni pentru ca doreau un subiect important, mai ales ca era implicat un "fotbalist fantastic".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.