Situatia tehnicianului lui Galata saray, Gheorghe Hagi, este cat se poate de incurcata in acest sfarsit de sezon. Dupa infrangerea din derbiul cu Fenerbahce, se parea ca aventura turca a luat sfarsit pentru "Rege". Imediat, patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit cu fostul international propunandu-i banca tehnica a Stelei. "I-am spus ca deocamdata il avem antrenor pe Titi Dumitriu, iar din vara, daca va fi o discutie despre postul de antrenor, primul pe lista este el si dupa aceea este Dan Petrescu", a spus seful din Ghencea. Cu sabia deasupra capului, Hagi a acceptat varianta si a amanat discutia decisiva pana dupa finalul celor doua campionate.

Ieri insa planurile celor doi au fost date peste cap de presedintele clubului Galatasaray, Ozhan Canaydin, care a declarat ca este multumit de Hagi si de rezultatele obtinute de roman in acest sezon. Dupa o discutie de trei ore si jumatate, la care au luat parte toti conducatorii Galatei, s-a luat hotararea ca Hagi sa fie pastrat.

"Am castigat cu Hagi Cupa Turciei si ne-am luptat pana in ultimele etape pentru titlu. Ne aflam acum pe locul trei din cauza ghinionului pe care l-am avut in meciurile cu Samsunspor, Kayserispor si Genclerbirligi. Eu consider ca Hagi a obtinut rezultate bune in acest sezon, care inca nu s-a incheiat. Avem un contract valabil si suntem multumiti de Hagi. O schimbare se poate produce oriunde si oricand, dar continuitatea este cea mai buna", a spus Canaydin, care s-a gandit si la un viitor obiectiv pe masura pretentiilor "Regelui": castigarea Cupei UEFA.

In acest sens, Galatasaray se va intari in pauza de vara, cand vor sosi la Istanbul doi jucatori straini si trei sau patru jucatori turci. Mircea Lucescu, refuzat Planurile serioase pe care conducatorii Galatei le au cu Hagi par sa fie confirmate de un articol aparut in cotidianul turc Tavkim, in care scrie ca bascanii "galben-rosilor" l-au refuzat pe antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu.

Potrivit jurnalului, Lucescu l-a contactat pe unul dintre oficialii clubului Galatasaray, caruia i-a spus ca este gata sa revina ca antrenor la fosta sa echipa. Oferta lui "Luce" nu a fost insa acceptata de sefii Galatei. Ozhan Canaydin a spus ca, dupa ultima etapa a campionatului turc, va purta o discutie cu Gheorghe Hagi, pentru a analiza viitorul "Regelui" la clubul din Istanbul. Hagi insa este nehotarat, satul sa se tot contreze cu sefii sai. El i-a criticat duminica pe bascani ca nu i-au pus la dispozitie un lot valoros cu care sa castige titlul. "Nu este prima data cand Hagi face asta. Ne-am obisnuit cu astfel de declaratii de-ale lui", a spus, impaciuitor, Canaydin.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.